Šolski sklad Osnovne šole Gornji Petrovci

ŠOLSKI SKLAD OSNOVNE ŠOLE GORNJI PETROVCI

Šolski sklad Osnovne šole  Gornji Petrovci sestavljajo naslednji člani: Anita Gašpar, Damjan Andrejek, Darko Žido, Mojca Žido, Marjeta Andrejek, Vanja Kajzer-Novak in Barbara Čeh.

Šolski sklad Osnovne šole Gornji Petrovci je že vrsto let aktiven. V sodelovanju z vodstvom, učitelji starši in lokalno skupnostjo že kar nekaj let uspešno zbira sredstva za nakup učil in opreme, v zadnjih letih pa zbrana sredstva namenja tudi za učence iz socialno šibkih družin in dejavnosti vseh učencev šole in vrtca.

Dne 1. 12. 2023 bo na Osnovni šoli Gornji Petrovci ob 17.00 uri organizirana dobrodelna prireditev, katere namen bo zbiranje dobrodelnih prispevkov za učence iz socialno šibkih družin kot tudi za dejavnosti vseh učencev šole in otrok vrtca Jurček. Pripravili bomo božično – novoletni bazar s poudarkom na trajnostnem razvoju, saj sodelujemo v projektu Erasmus+. Na sami prireditvi bodo nastopali otroci vrtca Jurček in učenci razredne ter predmetne stopnje. Program bomo popestrili tudi z glasbenim in drugim programom.

Predsednica šolskega sklada: Barbara Čeh

(Skupno 575 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost